Valnøddetahin

Billede
Valnødder

Valnøddetahin

Brug valnøddetahin som alternativ til sesamtahin. Tahin kan spises som sauce til fx bagte grøntsager, eller som smagsgiver til hummus og spreads.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
14.40
Portioner
20

Ingredienser

Valnødder
200 g
Olie
15 g

Sådan gør du 

Rist valnødderne i ovnen ved 160 grader – ca. 10 minutter. Blend dem med olie til en tyktflydende, glat puré.

Bemærk at overskydende tahin kan gemmes i køleskabet.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.918 kJ
Kulhydrater
10,5 gram
Proteiner
13,3 gram
Fedtstof
66,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hvid bønnehummus med timian og valnøddetahin

Hvid bønnehummus med timian og valnøddetahin

Indeholder
Nødder, Gluten