Svampetopping med løg og sprødt brød
Billede
Svampetopping med løg og sprødt brød
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.10
Portioner
20
Ingredienser
Champignon, fint skåret
190 g
Løg, hakket
45 g
Timian
8 g
Hvedebrød, i små tern
115 g
Olivenolie
20 g
Sådan gør du
Rist svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, og steg til løgene er bløde. Smag til med salt og peber, og vend den friske estragon i.
Rist brødet ved 180 grader i ca. 15 minutter, til det er gyldent. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
565 kJ
Kulhydrater
14,1 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
6,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Hvid bønnehummus med timian og valnøddetahin
Indeholder
Nødder, Gluten
Sortebønnehummus med hasselnødde-tahin, estragon, stegte svampe og sprødt brød
Indeholder
Gluten, Nødder