Svampetopping med løg og sprødt brød

Billede
Sauté med svampe, løg og sprødt brød

Svampetopping med løg og sprødt brød

Svampetopping kan booste umami og tekstur til supper, hummus og meget andet. Her er den lavet med timian, men den kan sagtens laves med andre krydderurter
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
4.10
Portioner
20

Ingredienser

Champignon, fint skåret
190 g
Løg, hakket
45 g
Timian
8 g
Hvedebrød, i små tern
115 g
Olivenolie
20 g

Sådan gør du

Rist svampene i olie i et par minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, og steg til løgene er bløde. Smag til med salt og peber, og vend den friske estragon i.

Rist brødet ved 180 grader i ca. 15 minutter, til det er gyldent. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
565 kJ
Kulhydrater
14,1 gram
Proteiner
4,3 gram
Fedtstof
6,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hvid bønnehummus med timian og valnøddetahin

Hvid bønnehummus med timian og valnøddetahin

Indeholder
Nødder, Gluten

Sortebønnehummus med hasselnødde-tahin, estragon, stegte svampe og sprødt brød

Indeholder
Gluten, Nødder