Retter
      Viser 1 - 6 ud af 6
    
    
       
Bagt hokkaido med allehånde og citronskal, græskarpuré, marineret bulgur, palmekål og bagte løg
Indeholder
        Mælk, Gluten
         
Let marineret og bagt makrel med salat af kartofler, radiser, hvide bønner, asparges og tykmælksdressing
Indeholder
        Mælk
         
Marineret sild i ’escabeche’
Indeholder
        Gluten
         
Ovnbagt spidskål med sesamolie, ristede peanuts, grønne urter og marinerede nudler
Indeholder
        Gluten, Æg, Mælk, Nødder
         
Stegte sild med æbler, mild sennepsovs og kogte kartofler
Indeholder
        Gluten, Mælk
         
Tikka-marineret kalkun i fad med stegte blomkål og kikærter samt naanbrød med hvidløgssmør og nigellafrø
Indeholder
        Mælk, Nødder, Gluten